Saker du bör veta innan du planerar en jakttur

Saker du bör veta innan du planerar en jakttur

Planerar du en jaktresa är nödvändigt för att göra det framgångsrikt. Det finns olika platser och säsonger för jakt vilda djur över hela världen. Jakt är en spännande sport, förutsatt att du är noggrann och medveten om dina möjligheter och begränsningar. Det är nödvändigt att ha en tillräcklig kunskap om mål djurliv. Till exempel, planerar för jakt Anka skiljer sig från planering hjortjakt.

Här är några viktiga saker som du behöver veta innan du planerar en jaktresa.

1. Bestäm om platsen och vilda djur som du riktar din jaktresa. Välj en lämplig tid och säsong för resan. Kontrollera om begränsningar och villkor. Om du planerar för ett rådjur jakt resa, sedan kontrollera vilka arter som är tillåtna för jakt och områden där du kan hitta dem.

2. Kontrollera när jaktsäsongen börjar och att planera din resa runt dessa datum. Om du planerar att jaga i en grupp sedan se till att alla medlemmar är behöriga att använda vapnet. Om du tänker ensam, kom ihåg att lämna en kopia av din jaktplanen med din familj eller vän som anger jakt destination.

3. Följa lagar jakt. Regler och förordningar kan variera med land, liksom från stat till stat; så vet dem när du planerar din resa. Jakt utan ordentlig licens eller ut ur säsongen är inte tillåtet. Intrång aldrig i en privat egendom eller passera genom den. Förhandsgodkännande för jakt i andras mark är viktigt. Om du måste betala för ett godkännande, sedan försöka få ett skriftligt avtal med uppgifter schema för jakt.

4. Beroende på längden av din jaktresa, område, säsongen av jakt och riktade djurliv, bör du vara utrustad med rätt utrustning för jakt. Om det finns ett behov av att campa i det vilda terrängen sedan leta efter standardcampingutrustning tillsammans med nödvändig jakt redskap. Se till att inkludera tillbehör rengöring dina vapen samt en första hjälpen-kit.

5. Var beredd med de nödvändiga kit för fält klä jagat djur. Detta innebär att ta bort inälvorna för att undvika svullnad av tarmar. Mindre djur kan tas till konservator.

Posted by PER – Per är en heminredning konstruktion arkitekt och resa ofta. Hoppas du kommer att njuta av den här bloggen.