Design tips för dina små kök

Design tips för dina små kök

Alla drömmer om att ha ett stort kök som är utrustad med de senaste prylarna och teknik för att omvandla sitt hem till en mini restaurang. Men skulle inte alla har möjlighet att äga ett hem med ett stort kök. Eftersom de flesta av oss nöja med små kök, låt oss bara ta en titt på några små kök design tips:

Design tips för dina små kök

Det finns en hel del som du kan göra för att lägga livet till din lilla kök. Bara lite planering och arbete på din sida skulle ge dig något riktigt superb:

Måla med ljusa färger

När du målar ditt kök med ljusa färger, hjälper det ger liv och glädje till ditt kök. Detta fungerar som ett slags illusion och hjälper till att föra upp matlagning stämningen där du faktiskt känns som att tillbringa tid i köket.

Ventilation

Vanligtvis människor använder fläktar i deras kök. Men om du har möjlighet att fönstren använder dem i stället. Naturlig ventilation är alltid bäst – eller hur? Naturligt ljus är definitivt något som du bör försöka få en hel del. Vid behov bygga nya fönster, så att större delen av dagen ditt kök är naturligt upplysta.

Om överhuvudtaget är detta inte ett alternativ kan du alltid installera under bänk belysning för att lysa upp rummet.

Bli av med någon form av skräp

Ett annat bra sätt att hålla ditt kök snygg skulle vara genom att bli av onödiga skräp och frigöra lite utrymme. När du bli av med oönskade saker du även öka mängden tillgängligt utrymme i ditt kök. Därför är det ett bra sätt att säkerställa en bättre matlagning erfarenhet.

Använd väggarna väl

Du kan enkelt lägga till mer lagringsutrymme genom att använda väggar att hänga rack om alls du inte har tillräckligt med utrymme i ditt kök skåp. Denna typ av öppen förvaring är perfekt för kryddor, servis, bestick och annat som du behöver för att använda ofta.

Posted by PER – Per är en heminredning konstruktion arkitekt och resa ofta. Hoppas du kommer att njuta av den här bloggen.

Bookmark the permalink or leave a trackback.